Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Actieve en passieve benadering MBI

Matchinvest brengt ondernemers en investeerders met elkaar in contact. Matchinvest heeft een groot netwerk van investeerders ontwikkeld voor de ondernemer die op zoek is naar kapitaal. Daarnaast komt Matchinvest regelmatig in contact met ondernemers die naast kapitaal ook op zoek zijn naar een mede ondernemer.

U bent een sterke persoonlijkheid, u bent in het bezit van enig kapitaal en u heeft de ambitie om zich in te kopen in een gevestigde onderneming, sluit u dan aan bij het Matchinvest investeerdersplatform.

Passieve registratie

U kunt zich kosteloos inschrijven bij Matchinvest en ontvangt onze cases. Indien u interesse heeft in één van de actuele proposities coördineert Matchinvest het contact tussen u en de ondernemer. Bij een geslaagde match brengt Matchinvest een succes fee in rekening van 4% van het investeringsbehoefte met een minimum van € 7.500,- of 15% van de bruto loonsom met een minimum van € 7.500,-.
Naast deze passieve benadering heeft Matchinvest ook een actieve variant.

Actieve aanbiedingKosten overzicht MBI

Op basis van uw CV en een kennismakingsgesprek met één van onze collega’s stelt Matchinvest een (anoniem) zoekprofiel samen. Dit zoekprofiel zetten wij uit in ons netwerk. U ontvangt daarnaast onze cases en u wordt bij een MBI-vraag die in lijn ligt met uw profiel persoonlijk benaderd alvorens wij de passieve kandidaten benaderen. De kosten van deze actieve benadering bedragen: € 1.250,- (excl. BTW).
 

Mochten wij een geslaagde match tot stand brengen, dan geldt dezelfde succes fee als bij de passieve variant: 4% van het investeringsbehoefte met een minimum van € 7.500,- of 15% van de bruto loonsom met een minimum van € 7.500,-.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie, neemt u dan even contact op met Matchinvest.

Klik hier voor de leaflet MBI.