Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

VeriCon

VeriCon zoekt één of meerdere investeerders voor groei en liquiditeit.

Kapitaalbehoefte

€ 500.000,-

Financieringsvorm

De condities zijn nader te bepalen in overleg met de ondernemer en investeerder.

Reden

Groei en liquiditeit

Status GESLOTEN

De onderneming

VeriCon, een zeer snel groeiend en winstgevend bedrijf, realiseert een structurele rendementsverbetering in de bouw door het ontwerpproces van een ambachtelijk naar een industrieel proces te transformeren. VeriCon heeft een in de markt unieke positie door haar kennis van engineering te verbinden met software oplossingen.

VeriCon heeft een eigen unieke op BIM (Building Information Modelling) gebaseerde ontwerp- en engineeringmethodiek ontwikkeld. De kern van de methodiek zit in het begrip ketendigitalisatie. Ketendigitalisatie maakt het mogelijk alle disciplines en uitwerkingen virtueel te modelleren, af te stemmen en te accorderen voordat de bouw begint.

Daarnaast schrijft en implementeert VeriCon de benodigde software om vanuit haar ontwerpmodellen de productie- en ERP systemen van de producenten van bouwmaterialen rechtstreeks aan te sturen en om de eigen ontwerp- en calculatieprocessen nog efficiënter te maken.

De propositie

VeriCon zoekt (een) investeerder(s) die de gevraagde kapitaalbehoefte wensen in te vullen tegen gezamenlijk vast te stellen condities. De investering zal worden aangewend ter financiering van de groei en investeringen in technologie.

Interesse

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

Download hier de volledige pitch.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN