Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

         Sector : Dienstverlening / recreatie / verkoop aan Consument
         Fase : Ontwikkeling & Startfase
         Investering : 325.000.- Euro
         Vorm : Vreemd   Vermogen   tegen  rentevergoeding  (winstdeling  bespreekbaar)

 

De onderneming combineert de verkoop, verhuur en bemiddeling van campers aan de daarvoor bestemde doelgroep. Zo ontstaat er een cohesie die tussen de diverse verkoopkanalen. De klant profiteert dan optimaal van zijn investering in de camper.

 

Ten opzichte van de concurrent kan de onderneming profiteren van verhuur van campers. Voor campers die op voorraad staan wordt “dood” kapitaal snel- ler rendabeler. Voor consumenten wordt hun investering rendabeler, waarbij de inspanning van de consument minimaal is.

 

Kernactiviteiten :

 

Kernactiviteiten :

Marktpotentie is voldoende groot. Voor de verkoop van campers wordt ingezet op een marktaandeel van 0,9%. Voor de bemiddeling wordt ingezet op 0.7% marktaandeel. Prognose is dan ook voorzichtig ingezet.

 

Concurrentie / USP :

Bestaande concurrentie bestaat uit bestaande dealers, websites waar 2de hands campers worden aangeboden. Geen enkele concurrent combineert verkoop en bemiddeling.

 

Status onderneming :

De onderneming kan zo opgestart worden als de financiering rond is. Omzetpotentie.

Het eerste jaar is het rendement op EBITA reeds positief. Op EBT is er sprake van een licht verlies. Vanaf het 2de jaar is ook de EBT positief. Rekent met de hierboven beschreven marktpotentie.

 

Interesse:

Na ondertekening van een LOI met geheimhouding wordt het plan ter beschikking gesteld.