Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Theaterrestaurant De Toegift@Klif12 - Texel;

vraagt kapitaal voor overname pand + exploitatie 

Sector:

Fase van onderneming:

Investering:

Vorm:

Horeca & Entertainment

Start met overname bestaande exploitatie

€ 855.000.- waarvan minimaal € 300.000.- nodig

Investering tegen rentevergoeding en/of tegen aandelenbelang

https://www.matchinvest.nl/bestanden/afbeelding/cases/681-klif12.jpg

Reden:

Overname van bestaand theaterrestaurant op Texel

 

Theaterrestaurant De Toegift@12Klif is de nieuwe outing van het huidige theaterrestaurant”Klif12” te Den Hoorn, Texel. Startende ondernemers Berry Lussenburg (o.a. cabaretier) en Jeroen Ras (hospitality & horecaman) hebben de mogelijkheid om het bestaande theaterrestaurant over te nemen. De overname betreft zowel het pand als de exploitatie. Na een stevige (kosmetische) opfrisbeurt van het ex- en interieur en met nieuw elan van de heren Lussenburg en Ras zal het bestaande concept worden uitgebreid en verbeterd waarbij de activiteiten bestaan uit: horeca, van een kopje koffie tot een lunch, een biertje of diner met of zonder avondvullende theaterproducties. Voor de Texelaar en de alsmaar toenemende stroom toeristen op het eiland.

Wat is Theaterrestaurant De Toegift@Klif12?

Het onderscheidende vermogen/ USP
Theaterrestaurant De Toegift@12Klif is de enige horecagelegenheid op Texel die horeca met entertainment in de vorm van theaterproducties levert. Berry Lussenburg is cabaretier en en staat al jarenlang met avondvullende theaterprogramma’s op de Nederlandse podia, waaronder ook Klif12.

Zijn contacten in de theaterwereld staan garant voor uitdagende en mooie producties in de nieuwe setting. Jeroen Ras is een op en top hospitality en horecaman en zal zorgdragen voor een unieke en bijzondere sfeer in het opgefriste theaterrestaurant waar de bezoeker zich meteen thuis en speciaal voelt. Den Hoorn kent nog een 3-tal horecagelegenheden allen zonder theater en gefocust op eten & drinken. Den Hoorn is de 1e plaats die de toerist aandoet vanaf de pont waarbij het “nieuwe” theaterrestaurant een blikvanger zal zijn en een aanzuigende kracht zal hebben op de bezoekers en de Texelaars.

 

 

 

 

 

 

 

Verdienmodel

De omzet wordt behaald vanuit het restaurant, de theatervoorstellingen en thema-avonden. Onderstaand de exploitatie verwachtingen voor de 1e 3 jaar uitgaande van een nog op te zetten bv-constructie.

 

Exploitatieresultaat

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Omzet

 

€ 554.437

 € 575.011

 € 596.385

Brutomarge

 

€ 387.968

 € 402.613

 € 417.831

EBITDA

 

€ 132.788

 € 143.605

 € 154.938

 

Status-Onderneming
Met de huidige eigenaren is een koop overeengekomen waarbij de overname in maart 2017 plaatsvindt. De nieuwe eigenaren, Berry Lussenburg en Jeroen Ras, zullen de activiteiten in een nog op te zetten bv-structuur gaan ontplooien.

Financieringsbehoefte

De initiële investerings- en financieringsbehoefte bedraagt € 855.000,-. Benodigd minimaal is € 300.000,- waarbij het verschil via stapelfinanciering gerealiseerd wordt, waaronder Crowdfunding.

Het gevraagde kapitaal kan in de vorm van een (obligatie) lening en/of verkrijging van een aandeelbelang in de op te zetten bv-structuur.

Interesse?
Heeft u als investeerder interesse om te investeren in Theaterrestaurant De Toegift@12Klif of wenst u nadere informatie te ontvangen zoals het uitgebreide Business Plan met financieringsmemo? U kunt hierover contact opnemen met de heer Raimond Takkenberg via 06- 261 748 57 of per e-mail via takkenberg@matchinvest.nl