Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Ter overname aangeboden: Groothandel in en bewerking van kunststof halffabricaten

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN

Deze propositie heeft ons via een intermediair bereikt.

Omschrijving

Voorraadhoudende groothandel van kunststof halffabricaten, gericht op beglazing, bouw en reclame met daarbij, al dan niet op klantspecificatie, machinale bewerkingen zoals frezen, zagen en constructiewerkzaamheden. Omzet en winstgevendheid van dit sinds jaren bestaand bedrijf zijn over de afgelopen jaren, ondanks het gure economische klimaat, redelijk stabiel. De hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit naar de klant, als ook de samenstelling van het leveringsprogramma bieden de nieuwe eigenaar zeker mogelijkheden tot verdere groei van de onderneming.

Locatie

Het bedrijf is gevestigd in het westen van het land en beschikt over een volledig geoutilleerd bedrijfspand (huur) van ongeveer 1200 m2.

Reden verkoop

De huidige eigenaar, die het rustiger aan wil gaan doen, is voornamelijk actief in de aansturing en organisatie van de onderneming, waaronder de klanten- en leverancierscontracten. Hij is graag bereid zijn opvolger gedurende een met elkaar af te stemmen periode op gepaste wijze te assisteren.

Propositie

De vraagprijs over de gehele onderneming bedraagt € 475.000,-.

De onderneming is enerzijds geschikt voor strategische overname voor zowel het uitbreiden van de activiteiten als het vergroten van het eigen marktaandeel. Anderzijds biedt de huidige eigenaar een ambitieuze en realistische (startende) ondernemer de gelegenheid tot geleidelijke inkoop. Hierbij kan gedacht worden aan het starten als (commercieel) bedrijfsleider, die zich in fases inkoopt met als doelstelling volledige overname.

Wenst u meer informatie, neemt u dan contact ons op.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN