Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Project "Sign" zoekt mede-ondernemer

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN

Sinds 2004 ontwikkelt "Sign" klantspecifieke toepassingen op basis van herkenningssoftware. Het herkennen van kentekenplaten en identificatie van voertuigen wordt ingezet  voor  toegangsbeheer en voor parkeerbeheer in combinatie met bestaande betaald parkeer systemen.

Product

"Sign" bedient de markt met een eigen camera in een moderne  zelf ontwikkelde en geregistreerde behuizing. Het unieke van de producten is de combinatie van de specifiek door "Sign" ontwikkelde kentekencamera’s en de diverse soorten herkenningssoftware (ANPR engines). "Sign" heeft applicatie- en interface software ontwikkeld dat met iedere wereldstandaard kan samenwerken.

Klanten

De producten van "Sign"  worden voor toegangscontrole en parkeerbeheer ingezet. Toegangsbeheer wordt geleverd aan bedrijven zoals Friesland Campina maar ook aan de professionele recreatieparken. Voor parkeerbeheer zijn de klanten de fabrikanten van betaald parkeersystemen met projecten als Schiphol, Q-park, Airport Rotterdam.

Doelstelling

"Sign" bedient de markt met concrete softwarepakketten voor concrete toepassingen. Één toepassing is uitgegroeid tot een separaat businessmodel: "Sign II".
"Sign II" benut parkeerplaatsen van bedrijven en instellingen buiten kantooruren voor het gebruik door particuliere klanten. "Sign II" maakt hierbij gebruik van de ontwikkelingen van "Sign". Voor het optimaal benutten van de aanwezige marktkansen voor "Sign II" is het wel noodzakelijk dat er substantieel tijd vrij gemaakt wordt voor acquisitie. De huidige ondernemer wil al zijn tijd vrijmaken om zich hier op te richten en wil dus minder operationeel betrokken zijn bij "Sign".

Propositie

Hierom zoekt de huidige ondernemer een mede ondernemer die als eigenaar / directeur "Sign" actief door de groeifase gaat leiden waarin de organisatie zich nu bevindt. Daarbij neemt de mede ondernemer een substantieel percentage van de aandelen over, waarbij het op termijn bespreekbaar is om het volledige aandelenpakket over te nemen. De huidige ondernemer krijgt zo de noodzakelijke tijd om "Sign II" vanuit de pioniersfase te laten groeien, waarbij de capaciteiten en ambitie van de huidige ondernemer meer tot zijn recht komen.

Interesse

Heeft u interesse in een actieve “MBI positie” binnen "Sign" of wenst u meer informatie: neemt u dan contact met ons op.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN