Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

"Project Golf", een startend entertainment concept, zoekt investeerders voor het realiseren van de concepten

Projectnaam Project Golf (M1477)

 

Sector

Entertainment

Reden

Realiseren concepten / aankoop middelen

De organisatie

"Project Golf" is een startende organisatie die twee unieke evenementenconcepten wil ontwikkelen en exploiteren.

Het eerste concept bestaat uit een 48x25 meter grote entertainment hal waarin een Blacklight doolhof zal worden geëxploiteerd voor vermaak en ontspanning van de doelgroep. Het Blacklight doolhof is een donkere surrealistische omgeving met spectaculaire effecten zoals lasers, waarin de gasten diverse opdrachten moeten proberen uit te voeren. Daarnaast wordt er een jaren 70 roller disco tent van 22x22 meter gerealiseerd die eventueel eenvoudig om te bouwen is tot Winter Wonderland; een kunststof ijsbaan in een unieke wintersfeer.

Beide concepten worden aangevuld met een lounge en bar waardoor de concepten als avondvullend programma kunnen worden aangeboden. Beide entertainment centra hebben hun vaste locatie, maar kunnen ook op iedere andere locatie worden opgebouwd.

De doelgroepen

De doelgroepen bestaan enerzijds uit gemeentes, detailhandel -verenigingen en evenementenorganisaties die de concepten inzetten om tijdens een festiviteitenperiode een ontmoetingsplaats te creëren. Anderzijds bestaat de doelgroep uit de betalende gasten die een leuke avond ontvangen met een unieke ervaring aan vermaak en entertainment.

Het verdienmodel

Het verdienmodel van de op te richten BV bestaat uit de betaling van de opdrachtgever (gemiddeld € 9.500) en de klant (gemiddeld ca. € 12,- p.p.). De omzetprognose voor het eerste jaar bedraagt ca. € 1 miljoen met een netto resultaat van ruim € 200.000.

Concurrentie

Het entertainmentconcept heeft zich in de markt bewezen en kent een paar concurrenten. Bijvoorbeeld:

De onderneming

"Project Golf" is een initiatief van een 24 jarige onderneemster uit de provincie Fleoland, die zich sinds 2011 als zelfstandig entertainment ondernemer zeer succesvol verhuurd als professionele clown. 

De financieringsbehoefte

Om de concepten te realiseren komt "Project Golf" graag in contact met investeerders die (gezamenlijk) € 285.000 wensen te investeren in de vorm van een lening tegen 6,5% rente per jaar + 10% van de jaarwinst.

Interesse

Heeft u interesse en wenst u het uitgebreide businessplan te ontvangen, neemt u dan contact met ons op.