Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Project Echo zoekt investeerder voor de ontwikkeling van de infrastructuur en marketing

Projectnaam "Project Echo" (M1469)

 

Sector

Financiele dienstverlening

Reden

Ontwikkeling infrastructuur en marketing

"Project Echo" is een organisatie die de dubieuze debiteuren van haar klanten beheert.

"Project Echo", opgericht in 2013 en gevestigd in Haarlem, heeft een sterk groeiende groep opdrachtgevers waarvoor "Project Echo" openstaande facturen behandelt, met als doel de klant van de opdrachtgever op een nette manier tot betaling aan te zetten.

Credit management

“Project Echo” behandelt openstaande facturen door het aanschrijven van de klant en daarbij de klant middels telefonisch contact te wijzen op het belang van betaling op korte termijn. De debiteur voldoet de factuur hierbij rechtstreeks aan de opdrachtgever.

Incasso

Indien de klant in gebreke blijft kan “Project Echo” desgewenst een incassoprocedure coördineren waarbij een betalingsregeling het uitgangspunt is, maar een gerechtelijke procedure ook niet wordt geschuwd.

Interim management

De interim managers van “Project Echo” kunnen de klant ondersteunen in het opzetten van een succesvol debiteurenbeheer of kunnen de medewerkers adviseren in de uitvoering.

De klanten

Het klantenbestand bestaat uit een brede groep van voornamelijk MKB organisaties. 

Het verdienmodel

“Project Echo” berekent een vast basistarief per factuur, vermeerderd met een succes fee. 80% van alle opdrachten wordt binnen dit basistarief opgelost. Bij de overige 20% van de opdrachten wordt een additionele omzet gerealiseerd door de coördinatie van incassotrajecten.

Realisatie en doelstelling

De omzet is stabiel, licht groeiend met een target van € 30.000 per maand aan het einde van het eerste investeringsjaar. De strategie is om het marktgebied sterk uit te breiden. Dit door de intensivering van de marketing en sales activiteiten.

Kapitaalbehoefte

Om de marketing, de sales, maar ook de infrastructuur te ontwikkelen, is een kapitaalbehoefte aanwezig van € 200.000.

De propositie

“Project Echo” komt graag in contact met investeerders die bereid zijn € 200.000 te investeren voor een 20% belang in de organisatie.

Interesse

Heeft u interesse om te investeren in “Project Echo”, wenst u meer informatie of wenst u een gesprek met de ondernemer, neemt u dan contact met ons op.