Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Project Bravo zoekt investeerder voor promotie mobiele app om verloren voorwerpen eenvoudig te retourneren aan de eigenaarProject Bravo zoekt investeerder

Projectnaam: "Project Bravo" (M1468)

 

Sector

Consumenten product en dienst

Reden

Promotie en werkkapitaal

Het product

De organisatie van "Project Bravo" biedt een simpele manier om verloren voorwerpen eenvoudig te retourneren aan de eigenaar.

Het probleem

Niemand wil zijn waardevolle voorwerpen verliezen en toch overkomt het ieder jaar duizenden Nederlanders. Indien een verloren voorwerp gevonden wordt staan de vinder tientallen lokale en nationale initiatieven ter beschikking om het gevonden voorwerp weer terug te bezorgen bij de eigenaar. Het proces van terugbezorgen is echter onoverzichtelijk en kost de vinder veel tijd. Daarnaast is het voor de eigenaar te hopen dat hij dezelfde instanties benaderd die door de vinder worden benaderd en zijn omschrijving voldoende accuraat is om zijn spullen te kunnen claimen.

Het unieke aspect

De organisatie biedt de eigenaar een veel eenvoudiger proces. De eigenaar kenmerkt zijn waardevolle voorwerpen met unieke codes die aan de voorwerpen gekoppeld kunnen worden. Deze codes worden door de eigenaar middels de website of app van de organisatie geregistreerd. Bij verlies hoeft de vinder alleen de code in te voeren op de website of de app en wordt er automatisch een app, mail of sms naar de eigenaar verzonden waarbij het contact is gelegd. Via de app is ook de vind-locatie door te sturen. Eenvoudig en snel!

Kernactiviteiten van de organisatie

De organisatie is zeer kostenefficiënt vormgegeven. De organisatie bestaat uit een website met een database die door de eigenaren van de voorwerpen gevuld wordt. Verder zal de logistiek m.b.t. de artikelen vormgegeven moeten worden en is er een belangrijke taak voor marketing weggelegd.

Verdienmodel

Met een pakket aan code-artikelen (stickers / sleutelhangers / etc.) kan een eigenaar voor € 9,95 zijn waardevolle voorwerpen beschermen. Met een jaarabonnement van € 7,95 worden alle codes in de database bewaard.

Financieringsbehoefte

Voor de ontwikkeling van de mobiele app, de promotie en het werkkapitaal is een totaalbedrag van € 100.000 noodzakelijk. De organisatie komt graag in contact met investeerders die net als de ondernemer geloven in het businessmodel en die de investeringsbehoefte wensen in te vullen door het verstrekken van aandelenkapitaal dat als werkkapitaal zal worden aangewend.

Interesse

Heeft u interesse in het investeren in "Project Bravo" of wenst u een gesprek met de ondernemer, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier voor de volledige pitch.