Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Popping Sport zoekt investeerder/coach


DEZE CASE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD


Al 29 jaren lang is Popping Sport in Emmen en omgeving een bekende naam in de sector van de sportbeoefening en de bewegingsontwikkeling.
Popping Sport neemt na al die jaren nog steeds een bijzondere positie in binnen de sector. Dit komt met name door het grote aanbod aan beweging- en gezondheidsactiviteiten.

Naast de gebruikelijke activiteiten als fitness, yoga, spinning, sauna, zonnestudio en andere sportsoorten, zijn er nog een drietal unieke diensten die Popping Sport bijzonder maken en gezamenlijk 70% van de omzet realiseren:

Huidig zwembad

Huidige situatie

De huidige locatie in Emmerhout, Emmen is verouderd en loopt al jaren planschade op door een jarendurende grootschalige verbouwing van het winkelcentrum.
Dit is de reden dat Popping Sport een nieuwe vestiging gaat betrekken in een nieuw pand aan het Waanderveld in Emmen. Ook hier zal een (groot) zwembad aanwezig zijn.

Resultaat

Het resultaat van de verhuizing is dat er weer een frisse, up to date sportaccommodatie ten dienste staat van alle klanten. Daarnaast zal de grote wachtlijst aan ABC zwemmertjes (ruim 200!) snel bediend kunnen worden, is de sportaccommodatie veel beter bereikbaar en heeft het een goede locatie ten opzichte van de concurrentie.

Het probleem

De nieuwe accommodatie zal worden gehuurd i.p.v. het eigen pand dat men nu in gebruik heeft. Het eigen pand zal echter nog wel op de begroting drukken totdat het verkocht is. Daarnaast heeft de terugloop van het aantal fitness beoefenaars, door de toename van het aantal fitness clubs en de geleden planschade, gezorgd voor een verlaging van de omzet.

Het resultaat is dat de afgelopen jaren met een licht negatief resultaat is afgesloten. De oplossing laat echter niet lang op zich wachten met de opening van het nieuwe pand in de komende maand. Dit brengt wel extra kosten met zich mee voor de aankleding en promotie.

Propositie

De nieuwe accommodatie brengt in de nabije toekomst vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Eigenaren Michel en Simone Popping zoeken versterking van hun werkkapitaal, maar ook een coach die samen met de eigenaren brainstormt over de succesvolle invulling van de aanwezige kansen.

Afhankelijk van de plannen wordt er € 50.000 -  € 100.000 kapitaal gezocht. De condities zijn in gezamenlijkheid met de investeerder nader te bepalen, waarbij ook een substantieel aandelenbelang tot de mogelijkheden behoort.

Interesse

Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan even contact met ons op.

DEZE CASE IS SUCCESVOL GEFINANCIERD EN INMIDDELS GESLOTEN