Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Participant / Investeerder gevraagd voor Online woonwinkel, kantoorinrichter met showroom.

 

Gerenommeerde Omnichannel speler sinds 2010 actief in de markt van Home, Living en Office met uitstekende online vindbaarheid en hoge naamsbekendheid zoekt strategische- / financiële partner voor de volgende fase.

De onderneming verkoopt via haar e-commerce platform én vanuit de showroom (randstad) unieke producten van vele vooraanstaande merken design-, tuin en kantoormeubelen in Nederland en België.

Met een assortiment van wel 10.000 verschillende producten is zij actief in diverse woonsegmenten en prijsniveaus en biedt met deze collectie via verschillende verkoopkanalen zowel de particuliere als zakelijke markt een totaaloplossing op het gebied van meubels en verlichting. Een stabiele speler met een groot aantal terugkerende, zakelijke afnemers in Nederland en België.

Deze ambitieuze topspeler in de Benelux biedt met haar state-of-the-art e-commerce platform, vakkennis en klantgericht personeel een aantrekkelijke propositie waarbij zij de kernwaarden (persoonlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk) weten te vertalen naar een efficiënt georganiseerde en winstgevende operatie. De organisatie is zeer efficiënt en schaalbaar ingericht en werkt met minimale eigen voorraden.

Omzet: sterk groeiend > 3 miljoen, EBIT: positief

De ondernemers hebben e-commerce, service en de passie voor meubels in hun genen zitten en zien enorme kansen om dit verder uit te bouwen.

Wij achten deze onderneming zeer geschikt voor een investeerder om een strategische alliantie mee aan te gaan. Deze alliantie kan bijvoorbeeld in de vorm van een participatie of een joint venture, een en ander nader in overleg overeen te komen.

Geïnteresseerde partijen worden verzocht contact op te nemen met Raimond Takkenberg, bereikbaar onder nummer : 06-26174857 of per email: takkenberg@matchinvest.nl