Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Make my dreams (de Cadeaubank) zoekt € 20.000,- voor laatste fase

Sector Internet
Fase Start / early stage

Kapitaalbehoefte

€ 20.000
Reden Ontwikkeling + introductie
Status GESLOTEN

Het initiatief

In september 2013 heeft Matchinvest een rol gespeeld in het invullen van de kapitaalbehoefte van “MakeMyDreams” (de Cadeaubank), een internet initiatief op het gebied van social gifting met als initiatiefnemers Marc Kappetein, Okke Meeuwes en Harold van Riel.

MakeMyDreams introduceert een uniek online platform. Via de website kan elke Nederlander zijn  persoonlijke wensen kenbaar maken. Op elk feestelijk moment dat vrienden, familie, collega’s of bedrijven hen iets willen geven, kunnen ze hun bijdrage aan dat persoonlijke spaardoel storten. Op deze manier gaat Nederland veel slimmer om met het geld dat anders wordt versnipperd over cadeaus, zakgeld, bonussen en kerstpakketten. MakeMyDreams is daarmee het eerste ‘personal crowd funding project’ in ons land.

De huidige status

Met een geldelijk en actief deelnemende participant is het platform op dit moment in ontwikkeling, met als planning dat het portal deze zomer al live zal gaan.

Ondertussen zijn de mogelijkheden van het tot nu toe ontwikkelde ICT platform toegenomen, wat heeft geresulteerd in het breder maken van de dienstverlening. Van een cadeauplatform is het nu ontwikkeld tot het eerste personal crowd funding platform van Nederland met meer aangekoppelde verdienmodellen.

Via het personal crowd funding platform kan gespaard, geïnvesteerd en gedoneerd worden voor de realisatie van persoonlijke doelen

De kapitaalbehoefte en invulling

Bedroeg de financieringsbehoefte in september nog € 350.000, voor de laatste fase van ontwikkeling en de eerste fase van exploitatie is nu nog € 95.000 noodzakelijk.

Deze is al deels ingevuld door:

Er is dus nog € 20.000 nodig om de ontwikkeling en bedrijfsvoering volgens plan te laten verlopen. Er wordt een investeerder/investeerders gezocht die deze € 20.000 wenst/wensen te investeren tegen gezamenlijk te bepalen condities.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of wenst u een gesprek met één van de initiatiefnemers, neemt u dan contact met ons op.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN