Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Gezocht: MBI-er voor Speurwerk

Projectnaam Speurwerk (N1455)

Vestigingsgebied case Speurwerk

Sector Technologie
Reden Huidige ondernemer zoekt commerciële versterking
Status GESLOTEN

Matchinvest zoekt een MBI kandidaat voor een onderneming die hoogwaardige analyse apparatuur ontwikkelt.

Het bedrijf

De onderneming is gevestigd in het Oosten van het land, maar heeft ook vestigingen in andere landen in Europa en Azië. De onderneming ontwikkelt en levert analyse apparatuur voor o.a. de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de farmaceutische industrie en de chemische industrie.

Reden voor participatie

Er wordt gezocht naar commerciële versterking middels een MBI kandidaat die de verkoop gaat aansturen, uitvoeren en intensiveren. Als de kandidaat zijn / haar commerciële kwaliteiten heeft bewezen wil de onderneming de functionaris graag aan zich binden door de mogelijkheid aan te bieden tot het verwerven van aandelen.

Het product

Het productportfolio bestaat uit een zeer breed pakket aan analyse- en detectie apparatuur gebruikt voor de analyse en detectie van gassen en vloeistoffen. De producten zijn gebaseerd op fysische karakterisatie, elementanalyse en elektrochemie. De producten worden gebruikt in laboratoria of in industriële processen.

Omzetindicatie

De omzet bedraagt ca. € 2,5M per jaar en de doelstelling is om te groeien naar € 3,5M op jaarbasis. Een doelstelling waarin de gezochte MBI kandidaat een voorname rol zal moeten spelen.

De kandidaat

De kandidaat heeft ruime ervaring in commerciële functies, kan acteren in de gestelde sectoren, heeft technische affiniteit, bezit leiderschapskwaliteiten en durft zich financieel te verbinden aan targets.

De propositie

De onderneming wil graag een commerciële kracht aan zich binden mits hij / zij succesvol is in de uitvoering van de strategie. Hierom bestaat de propositie uit een proefperiode van 1 jaar tegen een beperkt maandsalaris, waarna de kandidaat tegen minimale betaling 10 – 15% van de aandelen kan verkrijgen.

Interesse

MBI kandidaten die interesse hebben kunnen contact opnemen met Matchinvest voor meer informatie over de onderneming of de condities.

Download hier de volledige pitch.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN