Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Gevestigde horeca en dagtoerisme onderneming zoekt lening € 200.000,- voor huur locatie

Projectnaam

"Horeca onderneming" (M1463)

Sector

Horeca en dagtoerisme

Reden

Huur locatie voor dagtoerisme, trouwerijen, feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Status GESLOTEN  

De onderneming

De horeca onderneming, gevestigd in de regio Midden-Nederland, bestaat uit meerdere gebouwen die voor diversen gelegenheden te geburiken is voor dagtoerisme en horeca, maar ook kan worden ingezet voor trouwerijen, feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

De gebouwen waar de horeca onderneming gebruik van maakt, is eigendom van een stichting, waarbij 2 van de gebouwen sinds 2008 particulier eigendom zijn en worden gehuurd en geëxploiteerd door deze onderneming.

Propositie

De horeca onderneming heeft het doel om € 700.000,- te lenen en deze te schenken aan de stichting die een deel beheert. Hiervan is reeds een concrete toezegging gedaan van € 500.000,-. Derhalve is er nog een lening nodig van € 200.000,-.  De huidige particuliere eigenaar van 2 van de gebouwen bevindt zich in staat van insolventie waardoor de toekomst van de onderneming enigszins onzeker is. De stichting heeft niet de financiële middelen om de 2 gebouwen ook over te nemen, zodat er een andere oplossing moet worden gevonden.

De horeca onderneming wil graag in contact komen met investeerders die een 7 jarige annuïtaire lening willen verstrekken tegen een rentepercentage van 7%.

Interesse

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de plannen van deze onderneming, neemt u dan contact met ons op voor extra informatie of een gesprek met de ondernemer.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN