Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerder gezocht voor een nieuw  innovatief, gepatenteerd, huishoudelijk, keuken productlijn (laatste € 300.000,-)

Wat is SB?

SB is een nieuw merk waar vanuit een innovatief, gepatenteerd, huishoudelijk, keuken productlijn verkocht gaat worden. Het merk staat voor duurzaamheid, klasse, pure materialen, high end, eerlijkheid, bewust, prachtig design en best of class.

De nieuwe productlijn brengt diverse upcoming trends en traditionele functies op een kleine aanrecht footprint bij elkaar, mbv diverse accessoires kan het basisproduct snel omgetoverd worden tbv andere functionaliteit en uitgebreid worden. Qua concept, design en gebruiksgemak is het product vergelijkbaar met de zeer succesvolle KitchenAid mixer.

Het merk en de productlijn zijn opgezet door een ondernemer met een groot internationaal netwerk en veel ervaring heeft met ontwikkelen (design en engineering), beschermen, produceren, marketen en verkopen van nieuwe onderscheidende producten voor A-merken.

 

Het onderscheidende vermogen / USP

Het product sluit heel goed aan op diverse belangrijke trends in de markt en door de gepatenteerde techniek achter het systeem kan er veel functionaliteit gerealiseerd worden op een kleine footprint. In het prachtig, elegant, tijdloos design wordt gebruik gemaakt van mooie en pure materialen. Het product is connected met een hele mooie App. Dit nieuwe product wordt de volgende ‘kitchen essential’.

 

Kernactiviteiten van de onderneming

Het ontwikkelen, maken, marketen en internationaal verkopen van de producten. Er is een sterk en groot netwerk tbv alle aspecten die nodig zijn. Er wordt samengewerkt met distributeurs en agenten tbv de wereldwijde verkoop.

 

Verdienmodel

De omzet wordt gerealiseerd uit de verkoop van de basisproducten en accessoires. De gemiddelde verkoopprijs bedraagt EUR 500,- per basis product.

 

Status

De huidige status is dat er een patent, een prototype, een concept productlijn, een merk en een team tbv de executie klaar liggen. Er zijn reeds al diverse investeerders gevonden voor het afronden van de ontwikkeling en het op de markt brengen van het product. Nu is een laatste investeerder gezocht voor 15% van de aandelen tegen EUR 300.000,- .

Bij interesse, neem graag contact op met Raimond Takkenberg (takkenberg@matchinvest.nl of 06-26174857) en na het tekenen van de geheimhouding kan er direct een afspraak worden gepland met de ondernemer.