Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

"kunst vuurwerk" zoektwerkkapitaal om de sterke groei te kunnen realiseren

Sector :

Fase van onderneming :

Investering :

Vorm :

Vervaardiging en verkoop van kunstvuurwerk (b2b)

Volwassen- en doorgroeifase

€ 120.000 in de vorm van krediet. Looptijd maximaal 4 jaar

Investering tegen rentevergoeding

Reden : Herintroductie van unieke pyrotechnische producten van Van der Nat op de Europese markt  

Wat is Kunstvuurwerkfabriek van der Nat ?
Kunstvuurwerkfabriek van der Nat is een onderneming in Steenwijk en verkoopt consumentenvuurwerk rond de jaarwisseling en steekt vuurwerkshows af bij evenementen.
Het familiebedrijf met inmiddels de 3e generatie wil op ambachtelijke wijze met eigen receptuur opnieuw een eigen productielijn vuurwerkproducten opzetten. Dit is een herintroductie van de productieactiviteiten die door wetgeving in 2003 noodgedwongen moesten worden beëindigd. De vervaardiging van de producten zal in Duitsland plaatsvinden. De verkoopactiviteiten worden vanuit Nederland gecoördineerd.

Het onderscheidende vermogen / USP
Familie Van der Nat is sinds de oprichting van het bedrijf in bezit van haar eigen unieke receptuur voor veilig en kwalitatief hoogstaand vuurwerk. Door haar kleinschaligheid is de onderneming goed in staat in te spelen op de behoeften van de markt. De unieke kennis, het ambacht en de ervaring worden inmiddels doorgegeven aan de jonge, derde generatie. Nederland kent op dit niveau momenteel geen andere vuurwerkproducenten die met eigen recepten en kennis vuurwerk produceren.

Kernactiviteiten van de onderneming
De kernactiviteiten bestaan uit het fabriceren en verwerken van kunstvuurwerk ten behoeve van particuliere en zakelijke markt. De verkoopactiviteiten van het gefabriceerde vuurwerk zijn hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt bestaande uit groothandels en importeurs van professioneel en consumentenvuurwerk.  

Verdienmodel


Status
De onderneming is gereed om de vervaardigingsfase op te starten in Duitsland zodra kapitaal tot beschikking komt. Het voor de vervaardiging benodigde CE keurmerk is inmiddels toegekend door de verantwoordelijke keuringsinstantie.

Interesse?
Heeft u als investeerder interesse om te investeren in Kunstvuurwerkfabriek van der Nat of wenst u nadere informatie te ontvangen? U kunt hierover contact opnemen met de heer Raimond Takkenberg via 06- 261 748 57 of per e-mail via takkenberg@matchinvest.nl